Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد که تمامی فرایندهای مربوط به انتخاب‌واحد، پرداخت شهریه، صدور گواهی‌های موردنیاز دانشجویان، انتقالی دانشجویان و ... در آن انجام می شود، ۲۶ مردادماه امسال فعالیت خود را به صورت آزمایشی آغاز کرد و فعالیت رسمی‌اش از ۱۰ شهریور شروع شد.

از روز شنبه همزمان با آغار انتخاب واحد، دانشجویان برای ورود به سامانه و انجام فرایند انتخاب واحد با مشکل رو به رو شدند؛ به طوری که در هنگام ورود، سامانه با اختلال مواجه شد و صفحه سفید را نمایش می داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی دیگر از اختلالاتی که دانشجویان با آن مواجه شدند این بود که سامانه دانشجویان را مجبور می کرد، شهریه متغیر دروس اخذ شده را کامل پرداخت کنند تا مجاز به ادامه‌ انتخاب واحد شوند. این در حالی است که دانشجویان می گویند، آن ها تمام شهریه ثابت به همراه مبلغ پیش‌پرداخت شهریه متغیر را کامل واریز کرده بودند و حال باید تمام (شهریه متغیر دروس اخذ شده تاکنون) را پرداخت کنند تا مجاز به ادامه‌ انتخاب واحد شوند که البته این مشکل پس از ساعتی رفع شد.

از طرفی دیگر به یکباره منوی انتخاب واحد تمام دانشجویانی که از ساعت ۸ صبح روز گذشته به سختی چند واحد برداشته بودند، در حین انتخاب واحد بسته شد.

از دیگر مشکلات به وجود آمده در مسیر ورود به سامانه آموزشیار این بود که برای ورود به سامانه کد آی گپ به دانشجویان ارسال نمی شد و دانشجو بالاجبار باید جهت هربار ورود به آموزشیار، ۲ دقیقه منتظر بماند تا کد تصویری نشان داده شود که البته ساعاتی بعد این فرایند اصلاح شد و فرایند دو دقیقه ای جهت ورود حذف شد.

یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد می گوید: هر ترم برای انتخاب واحد با چنین مشکلاتی مواجه می شویم در حالی که در سامانه های قبلی دانشگاه برای انتخاب واحد و سایر کارها مشکلی نداشتیم. من پس از حدود نیم ساعت توانستم وارد سامانه شوم اما به محض دیدن واحدها، به یکباره از صفحه خارج شدم؛ تلاش کردم با پشتیبانی سامانه آموزشیار هم تماس بگیرم اما موفق نشدم.

یکی دیگر از دانشجویان نیز می گوید: از ساعت ۸ صبح تا ۹ شب فقط توانستم ۹ واحد بردارد. این دانشجو نصب اجباری اپلیکیشن و ارسال رمز ورود را تجاوز به حریم شخصی خود و یک رانت بزرگ می داند.

واحد علوم تحقیقات به دلیل این اختلال در پیامکی به دانشجویان اعلام کرد؛ برای تسهیل در انتخاب واحد در روزهای پرترافیک مقرر شد دانشجویان ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰ واحد علوم تحقیقات برای انتخاب واحد امروز ۱۲ بهمن از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ برای انتخاب واحد به سامانه آموزشیار مراجعه کنند. انجام سایر فعالیت ها از جمله پرداخت شهریه در تمامی ساعات از ساعت ۱۰ شب مقدور است.

رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد در گفتگو با خبرنگار مهر، تاکید کرد که سامانه آموزشیار قطعی و یا مشکل فنی نداشته و مشکلات به وجود آمده برای دانشجویان به دلیل کندی اینترنت است.

مدیر کل روابط عمومی دانشگاه آزاد افزود: این اطمینان خاطر را به دانشجویان می دهیم که تا زمانی که تمامی دانشجویان انتخاب واحد کامل نداشته باشند، سامانه مسدود نخواهد شد. حتی بعد از تاریخ اعلام شده برای انتخاب واحد اگر لازم باشد و دانشجویی موفق به انتخاب واحد نشده باشد، این زمان را تمدید خواهیم کرد.

همدانچی ضمن تاکید بر اینکه دانشجویان نگران پر شدن ظرفیت کلاس ها نباشند، گفت: ظرفیت کلاس ها برای نیمسال دوم تحصیلی افزایش یافته است.

این مقام مسئول دانشگاه آزاد آمار انتخاب واحد دانشجویان از روز گذشته تا ۶ صبح امروز ۱۲ بهمن ماه را اعلام کرد و گفت: تا صبح امروز ۲۰۰ هزار و ۸۸ نفر در کل کشور انتخاب واحد قطعی داشته اند که از این تعداد ۵۹ هزار و ۹۴۶ نفر در سامانه آموزشیار انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰۰-۱۴۰۱ را با موفقیت انجام دادند.

انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ از روز شنبه نهم بهمن‌ماه آغاز شده و تا ۲۱ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت. زمان حذف و اضافه نیز از ۳۰ بهمن‌ماه لغایت پنج اسفندماه سال جاری در نظر گرفته‌ شده است.

کد خبر 5413952 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: سامانه آموزشیار اینترنت دانشگاه آزاد اسلامی کنکور 1401 آموزش حضوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی آیین اعتکاف سازمان سنجش دانشگاه پیام نور دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام دانشجویان حکم انتصاب دانشگاه فنی و حرفه ای پذیرش دانشجو برای انتخاب واحد سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد بهمن ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی، آموزش مجازی کشور که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، دانشگاه مطلوب در نسل چهارم را دانشگاه جامعه‌محور و تمدن‌ساز توصیف کرد.

وی عنوان کرد: جامعه دانشگاه آزاد اسلامی سراسر از نظراتی است که اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهد زد و این نشست‌ها به نظارت و بازبینی شرایط محیطی و ارائه نظرات موثر کمک خواهد کرد.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امام راحل توجه بسیاری به بحث تربیت و آموزش همراه با تربیت در جامعه داشتند و افرادی در مقام معلمی و استادی باید باشند که در کنار آموزش، مسائل اعتقادی و ارزشی را به نسل جوان ما انتقال دهند.

حمیدی‌فر ادامه داد: ما در جامعه‌ای که دچار شرایط بین نسلی و سیاسی و اطلاعاتی است، قرار داریم و با خانواده‌هایی نوین و مدرن مواجه هستیم که نسبت به گذشته تغییرات بنیادین داشته زیرا جایگاه پدر و مادر به مهد کودک‌ها داده شده است و در این مقطع باید نهادهای آموزشی رویکرد قوی‌تر و محکم‌تری داشته باشند.

وی بیان کرد: نظام‌های ما در دانشگاه آزاد از قبیل نظام‌های علمی، فرهنگی و فناوری است که همه حول نظام تربیتی بوده و متصدی جریانات قوه عاقله است و اگر ما هدف‌های دانشگاه را دنبال کنیم، باید بتوانیم جریانی در حوزه علم بسازیم و انتظار می‌رود که این نظام به جامعه کارآمد و دانا منتج شود.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز کرد: در نظام فرهنگی ما نیز با توجه به جریانات ارزشی و اعتقادی، جامعه فرهیخته را تربیت کنیم و در نظام فناوری دانایی، متربیان دانشجو و دانش‌آموز را به توانایی آنها در جامعه تبدیل کنیم.

حمیدی‌فر تبیین کرد: راهبردهای اصلی دانشگاه برای تربیت شهروند متخصص، متعهد و خلاق، ایجاد نوآوری‌ها در راستای نیازهای جامعه است و تربیتی را ایجاد کند که دانشجوی فارغ‌التحصیل ما موثر در جامعه باشد و دانشگاه سرآمدی باشد که از انسان‌سازی به جامعه‌پردازی برسد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی که می‌خواهد محیط تعلیم و تربیت باشد، باید بسترهای این مسئله را بسازد و فرهنگ این جریان را ایجاد کند و از این طریق، پیاده سازی کند و این نیازمند همراهی متولیان امر تربیت از جمله شما مدیران گروه است.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در گذشته با دانشگاه آموزش‌محور همراه بودیم، اما در نسل دوم دانشگاه‌ها، واحد‌ها وارد دانشگاه آموزشی و پژوهشی شدند و در نسل سوم، شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و دانشگاه در ارتباط با صنعت جریان‌ساز شد که عرضه دانش مهم بود اما در نسل چهارم دانشگاه ها، به دنبال دانشگاه جامعه محور هستیم تا از این جامعه‌پروری به یک جریان تمدن‌ساز و تربیت افراد متعهد و اخلاق مدار و ارزشی برسیم.

حمیدی‌فر عنوان کرد: دانشکده‌های تعلیم و تربیت باید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و تربیت در چارچوب‌های اسلامی باشد تا جریانات دانشی و عملیاتی را در زیست بوم ایرانی و اسلامی برده و به همه ذی‌نفعان جهت دهد برای اینکه جریان‌ساز باورهای‌مان باشد.

وی تشریح کرد: ما امروز با چهار چالش در جریان تعلیم و تربیت مواجه هستیم؛ نخست آنکه فقر نگاه جامعه به نظام تعلیم و تربیتی است، چرا که تاکنون تاکید ویژه‌ای بر این مبنا نبوده است و هنوز در رشته‌های تربیتی شاهد کرسی نظریه‌پردازی نیستیم.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چالش دیگر، ضعف نظام منسجم بومی و اسلامی به مسائل تربیتی و آموزشی است و جنس دروس نظام‌های آموزشی ما در کشور، متناسب با تعلیم و تربیت نیست و سیاست واحدی در این زمینه برای اقدام وجود ندارد.

حمیدی‌فر تشریح کرد: چالش بعدی، نیاز مبرم به ظرفیت‌های کاربردی در تربیت حرفه‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت است و گاهی دانش آموختگان ما تنها به صورت نظری با این حوزه آشنا هستند و فضای آموزش و تربیت را تجربه نکرده اند؛ چالش چهارم هم فقدان مدل‌سازی و شاخص‌سازی برای ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است و جریانات آموزشی و پژوهشی هر کدام روال خود را پیش می‌برد و شاخصی برای ارزیابی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: رسالت ما این است که زمینه‌های لازم برای ارتقای دانش، تولید علم و نظریه‌پردازی در حوزه تعلیم و تربیت را فراهم کرده، سپس الگوی مناسب برای تربیت، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای منابع انسانی مورد نیاز را طراحی و اشاعه دهیم.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسالت دیگر ما، توسعه زمینه پژوهندگی و تقویت روحیه پژوهشی و گسترش دانش، بینش و مهارت‌های منابع انسانی در مدارس و دیگر محیط‌های آموزشی و سپس پایش و رصد مستمر تحولات علمی و فرآیندها در نظام تربیتی و آموزش و پرورش است.

حمیدی‌فر یادآور شد: آخرین رسالت ما، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تولید، گسترش و توسعه فناوری‌ها، نوآوری‌ها و خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر آموزه‌ها و تعالیم قرآن کریم و اهل بیت(علیهم‌السلام) است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • راه دستیابی به قله به دانشجویان آموزش داده شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول