Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ سامانه آموزشیار با توجه به ضرورت‌هایی که وجود داشت در یک فرصت زمانی کوتاه جایگزین سامانه‌های آموزشی پراکنده و متفاوت در دانشگاه آزاد اسلامی شد. این سامانه در ۲ ترم گذشته به عنوان سامانه خدمات آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی استفاده شده است. با وجود بهبود برخی از روندهای آموزشی اما اشکالات این سامانه باعث انتقاد برخی از دانشجویان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به گذشت ۶ ماه از شروع به کار این سامانه، ایسکانیوز در گفت‌وگو با رئیس‌های واحدهای مختلف دانشگاهی به بررسی نقاط قوت و ضعف این سامانه خواهد پرداخت. اسماعیل عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، در اولین گفت‌وگو، ضمن برشمردن برخی مزایای این سامانه به این موضوع اشاره کرد که هوشمندسازی دانشگاه آزاد یک ضرورت است و گفت: «این سامانه در ابتدای راه قرار دارد و به کل واحدهای کشور هم سرویس می‌دهد؛ طبیعی است که زیرساخت‌های آن باید در گذر زمان توسعه پیدا کند.»

همچنین حجت‌الاسلام فرج‌اله براتی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان در دومین گفت‌وگو با تاکید بر اینکه بیان مزایای آموزشیار به معنای بی‌اشکال بودن آن نیست، گفت: «سامانه ضعف‌هایی دارد که باید برطرف شود؛ اما وجود آن بسیار ضروری بود». در ادامه بررسی سامانه آموزشیار سراغ حسین کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازنداران رفتیم و نظرات وی را درباره این سامانه آموزشی جویا شدیم.

کرمانیان با بیان به اینکه مهمترین نقطه قوت سامانه‌ آموزشیار این است که سامانه در دانشگاه بومی‌سازی شده، اظهار کرد: این سامانه متعلق به خود دانشگاه آزاد است و خود آن را کامل می‌کند؛ ضمن اینکه دسترسی به اطلاعات هم فقط در اختیار دانشگاه است.

وی با اشاره به برخی اشکالات در سامانه قبلی گفت: در سامانه سیدا که سیستم آموزشی قبلی بود بعضاً برای یک نفر ۵ معدل درج شده بود که این اشکالات در سامانه آموزشیار برطرف شده است.

رئیس دانشگاه آزاد استان مازندران افزود: از آنجا که سامانه آموزشیار تازه راه اندازی شده است قطعا مشکلاتی هم دارد که باید آنها را برطرف کرد. اشکالات هم کم نیست و باید به تدریج رفع شوند. ما منتظر هستیم که به روزرسانی سیستم در ابعاد مختلف صورت گیرد.

کرمانیان در ادامه برخی از نواقص آموزشیار را برشمرد و بیان کرد: عدم امکان گزارش گیری؛ تعیین نشدن فرمول شهریه و فرم مرخصی؛ قطع و وصل شدن زیاد؛ عدم دسترسی به کارنامه تحصیلی دانش‌آموختگان؛ عدم امکان صدور کارت دانشجویی؛ عدم دسترسی به سلف سرویس برای رزرو غذا؛ عدم دسترسی به سیستم نظام وظیفه؛ عدم امکان ثبت دانشجویان انتقالی از واحد های دیگر؛ عدم انتقال شماره پرونده دانشجویان فارغ التحصیل؛ عدم امکان دسترسی به امور خوابگاه؛ عدم پیش بینی کمیته انضباطی دانشجویی؛ عدم گزارش پرداختی و دریافتی مربوط به شهریه؛ تطبیق نشدن واحدها برای فارغ‌التحصیلی دانشجویان، از جمله نواقصی است که در حال حاضر این سامانه دارد.

رئیس دانشگاه آزاد استان مازندران تصریح کرد: این سامانه یک سیستم نرم‌افزاری است که باید به تدریج کامل شود. با توجه به ضرورت‌هایی که وجود داشت دانشگاه آزاد باید به این سمت حرکت می‌کرد و به خاطر برخی محدودیت‌ها فعال‌سازی آموزشیار باید سریع انجام می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه عملکرد سامانه نسبت به مهر ماه خیلی بهتر شده است، خاطرنشان کرد: آموزشیار در جلوگیری از ایجاد تجمع و حضور در دانشگاه خیلی کمک کرده است. انتظار می‌رود که با یک سرمایه گذاری خوب و با استفاده از شرکت‌های مجرب و متخصصین این حوزه، اشکالات نرم افزاری سامانه برطرف شود.

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1091359 برچسب‌ها سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دانشگاه آزاد اسلامی استان رئیس دانشگاه آزاد سامانه آموزشیار سامانه آموزشی عدم امکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۴۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با ساخت و توسعه دوربین‌های ضد انفجار، پایه‌های پایدارساز و شبیه‌ساز نوسانات دریایی، اقدام به بومی‌سازی تجهیزات صنعت دریایی کرد.   فرهاد فتوره‌چی، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، شبیه‌ساز نوسانات دریا، دوربین‌های ضد انفجار، مونیتورهای ویژه شناورهای دید در روز و ضد آب را از محصولات تولیدی این شرکت ذکر کرد و گفت: آخرین دستاورد ما پایه‌های پایدارساز است. این محصول بر روی شناورها قرار می‌گیرد و جریان‌هایی را که موجب نوساناتی بر روی شناور می‌شود، کنترل می‌کند.   وی اضافه کرد: از طریق این محصول می‌توان کلیه تجهیزات بر روی شناورها را به صورت افقی نگهداری کرد؛ علی‌رغم نوساناتی که شناور بر روی این تجهیزات اعمال می‌کند.   فتوره‌چی با اشاره به کاربردهای این پایدارسازها، توضیح داد: آنتن‌های شناور برای ارتباط با ماهواره‌ها باید در وضعیت ثابت باشند، در غیر این صورت با نوسانات کشتی، امکان یافتن ماهواره برای آنتن از بین می‌رود و این پایدارسازها می‌توانند عملکرد این ماهواره‌ها را تضمین کنند.   وی با اشاره به ساخت شبیه‌ساز نوسانات دریایی، گفت: شبیه‌سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریایی از اهداف ساخت این محصول است. راستی‌آزمایی سنسورهای دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی‌های رایانه‌ای از دیگر موارد استفاده این شبیه‌سازها به شمار می‌رود.   مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، پیاده‌سازی نرم‌افزارهای شبیه‌سازها را از دیگر دستاوردهای این شرکت ذکر کرد و ادامه داد: این سیستم به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناورها طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناورها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است، این سیستم به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه‌سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کنند.   فتوره‌چی با بیان اینکه از آنجا که در این نرم‌افزار پارامترهای فیزیکی مؤثر تا حد بالایی مد نظر بوده است، کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجه هستند، دست می‌یابند، گفت: این موضوع توسط چندین قایقران حرفه‌ای تایید شده است. این سیستم طراحی همچنین دارای سه مود دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم‌افزار این سیستم از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال‌ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.   مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان با اشاره به کاربردهای دوربین‌های ضدانفجار این شرکت، اظهار کرد: این شرکت دوربین‌های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی و دفاعی ساخته است که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.   وی بدنه این دوربین را از جنس استیل و آلومینیوم و کاملا ضدآب دانست که این امر موجب افزایش مقاومت این دوربین‌ها در برابر ضربه و شکستگی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ربات صنعتی ایرانی با هفت درجه آزادی تولید شد دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود

دیگر خبرها

  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم