Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ دانشگاه آزاد اسلامی با هدف ایجاد یکپارچگی در حوزه آموزش و شفافیت در حوزه مالی و شهریه‌ راه‌اندازی شده است. در واقع سامانه آموزشیار یک سامانه یکپارچه خدمات آموزشی است که تمامی خدمات دانشجویی در حوزه‌های مختلف را به تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سامانه از نیمسال اول سال تحصیلی کنونی مورد استفاده قرار گرفته است و همه امور آموزشی از جمله ثبت‌نام دانشجویان جدید، انتخاب واحد، پرداخت شهریه و دیگر خدمات دانشجویی از طریق آن انجام می‌گیرد. با توجه به گذشت ۶ ماه از شروع به کار این سامانه، ایسکانیوز در گفت‌وگو با روسای واحدهای مختلف دانشگاهی به بررسی نقاط قوت و ضعف این سامانه خواهد پرداخت.

در اولین گفت‌گو به سراغ اسماعیل عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر رفته‌ایم و نظرات وی را درباره قوت‌ها و ضعف‌های این سامانه آموزشی یکپارچه جویا شده‌ایم.

عبدالهی در ابتدا با اشاره به اینکه ایجاد سامانه یکپارچه هوشمند برای دانشگاه آزاد اسلامی یک ضرورت است، اظهار کرد: دانشگاه باید به سمت یکپارچه‌سازی و هوشمندسازی حرکت کند. البته باید توجه داشت که منظور از یکپارچه‌سازی ایجاد تمرکز نیست.

وی با تاکید بر اینکه باید بین ستاد و صف تفکیک قائل بود، گفت: ستاد می‌تواند راهبری لازم را انجام دهد و کارهای اجرایی متناسب با ظرفیت به استان‌ها واگذار شود که این کار می‌تواند نتایج بهتری را هم به همراه داشته باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: اینکه یک سامانه هوشمند و یکپارچه وجود داشته باشد که نظام دانشگاه آزاد اسلامی بتواند در سطح خرد و کلان، اطلاعات و آمارهای لازم را از طریق آن ارائه کند؛ بسیار ضروری است. ضمن اینکه این کار قابلیت عملی شدن را هم دارد.

عبدالهی درباره سامانه آموزشیار بیان کرد: این سامانه نقاط قوتی دارد که قابل انکار نیست که از جمله آنها می‌توان به ساماندهی امور مالی اشاره کرد. نظام مالی و بودجه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس شهریه است که متاسفانه معوقات شهریه‌ای زیادی در واحدهای مختلف وجود دارد.

این استاد دانشگاه افزود: تا پیش از ایجاد این سامانه، هر واحد به طور جداگانه برای حل مسئله معوقات شهریه راهکاری داشت اما کنترل لازم بر میزان وصول شهریه و اینکه شهریه‌ها در کل کشور یکسان است یا نه وجود نداشت؛ اکنون سامانه این امکان را فراهم کرده است و میزان وصول شهریه در هر استان کاملا روشن است.

عبدالهی همچنین درباره نحوه تقسیم بودجه بر اساس شهریه گفت: طبق تقسیم‌بندی که سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مشخص کرده است؛ ۷۵ درصد از شهریه، به طور مستقیم به حساب واحدها واریز می‌شود، ۱۲ درصد برای استان است و ۱۳ درصد هم به حساب سازمان مرکزی می‌رود که تقسیم‌بندی خوب و کاملا روشنی است.

وی ادامه داد: سامانه آموزشیار این امکان را به رئیس‌های استان‌ها، واحدها و کارشناسان مالی داده است تا بتوانند وضعیت مالی را به صورت روزانه و لحظه‌ای رصد کنند که از نقاط قوت بسیار مهم این سامانه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ایجاد یکپارچگی در ارائه دروس را از دیگر مزایای سامانه آموزشیار برشمرد و گفت: تا پیش از این در تقویم آموزشی واحدها، سرفصل‌ها، تعداد واحدها و نحوه ارائه دروس اختلاف وجود داشت که در حال حاضر اینها یکسان شده است. این موضوع به خصوص به دانشجویان مهمان و انتقالی بسیار کمک کرده است.

عبدالهی با اشاره به اینکه ایجاد دسترسی بیشتر برای کارشناسان آموزشی و مالی واحدها می‌تواند باعث خدمات‌رسانی بهتر به دانشجویان شود، خاطرنشان کرد: در این حوزه هنوز محدودیت‌هایی وجود دارد و به همین دلیل هنوز شاهد مراجعات حضوری به دانشگاه‌ها هستیم.

وی درباره نحوه انجام امور مربوط به فارغ‌التحصیلی دانشجویان با توجه به اینکه هنوز این امکان در آموزشیار ایجاد نشده است، گفت: طبق مجوزی که از سازمان مرکزی دانشگاه گرفته شده است؛ امور فارغ‌التحصیلان  طبق اطلاعات سامانه سیدا انجام می‌گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ابراز امیدواری کرد که هر چه زودتر گزینه فارغ‌التحصیلی به ظرفیت آموزشیار اضافه شود تا این دوگانگی در استفاده از ۲ سامانه از بین برود.

عبدالهی با بیان اینکه برخی از مشکلات به خاطر وضعیت کرونایی است، عنوان کرد: اگر در یک شرایط عادی قرار داشتیم بسیاری از اشکالات با مراجعه حضوری دانشجویان به راحتی حل می‌شد. این یک مسئله طبیعی است که هنوز بسیاری از دانشجویان و حتی برخی از کارشناسان با نحوه کار با این سامانه به خوبی آشنا نباشند.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر ادامه داد: اگر زیرساخت‌های لازم مهیا شود؛ آموزشیار این ظرفیت را دارد تا مراجعات حضوری را به صفر نزدیک کند. این سامانه در ابتدای راه قرار دارد و به کل واحدهای کشور هم سرویس می‌دهد؛ طبیعی است که زیرساخت‌های آن باید در گذر زمان توسعه پیدا کند.

وی یکی از مشکلات سامانه را پیچیدگی آن نسبت به سامانه قبلی عنوان کرد و افزود: این پیچیده بودن باعث شده است تا کارشناسان پشتیبانی بعضاً مشکلاتی داشته باشند.

عبدالهی همچنین یکی از موانع ارائه خدمات بهتر سامانه را مربوط به زیرساخت‌های اینترنتی کشور دانست و گفت: گاهی اوقات در برگزاری کلاس‌ها و ارائه خدمات آموزشی با قطعی اینترنت مواجه هستیم که این موضوع ارتباطی با سامانه ندارد و مربوط به زیرساخت‌های اینترنتی کشور است که باید توسعه پیدا کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر درباره زیرساخت‌های خود سامانه هم بیان کرد: دسته‌بندی استان‌ها برای انجام انتخاب واحد، حذف و اضافه و پرداخت شهریه نشان می‌دهد که سامانه نمی‌تواند همزمان برای همه دانشجویان و استان‌ها فعال باشد. ضمن اینکه شاید نتوان چنین ظرفیتی را در آینده هم ایجاد کرد؛ چرا که به تجهیزات و زیرساخت‌های بسیار گسترده‌ای نیاز دارد.

انتهای پیام/

اسماعیل والی کد خبر: 1090386 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر سامانه آموزشیار سامانه آموزشی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۶۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم  و فناوری آنا، محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در جلسه ستاد شاهد و ایثارگران در دانشگاه آزاد اسلامی ایلام اظهار کرد: درب‌های بنیاد شهید بر روی ارباب رجوع و به ویژه جامعه دانشگاهی باز است و بهترین و مهم‌ترین خدمت در بزرگداشت خانواده بزرگ ایثارگران پیگیری و رفع مشکلات آنان است.

وی بیان کرد: امکانات و توان استان ایلام برای رفع مشکلات ایثارگران محدود است، اما تمام مسئولان استانی در تکریم و رفع مشکلات ایثارگران پای کار هستند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام اضافه کرد در حوزه فرهنگی و پژوهشی باید همکاری‌های دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید عملیاتی تا در روند خدمت‌رسانی و رفع مشکلات ایثارگران تسریع شود.

بیشتر دانشجویان دانشگاه آزاد ایلام از ایثارگران هستند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام‌ هم گفت: تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت یک وظیفه ملی است و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی برای این مهم با تمام توان در میدان است.

بهروز ناصری عنوان کرد: بیشترین تعداد دانشجوی عضو خانواده بزرگ ایثارگران استان در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند و بیشتر دانشجویان ممتاز هستند.

وی یادآور شد: با وجود مشکلات مالی دانشگاه تاکنون هیچ دانشجویی به واسطه عدم پرداخت شهریه از تحصیل بازنمانده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام‌ تبیین کرد: امنیت، پیشرفت و تعالی ایران اسلام مدیون و مرهون شهدا و ایثارگران بوده و خدمت به این بخش از جامعه یک تکلیف اساسی است.

ناصری بیان کرد: مدیران و مجموعه بنیاد شهید ایلام خادم شهدا و ایثارگران هستند و در این راستا تمام ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در خدمت مجموعه انقلابی بنیاد شهید قرار می‌گیرد.

در این نشست بر ضرورت انجام طرح‌های پژوهشی توسط دانشگاه و با نظر بنیاد شهید ایلام، انجام اردو‌های مشترک، تجلیل از دانشجویان ممتاز، تکریم خانواده‌های ایثارگران، استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه در حوزه مشاوره و آموزش‌های کوتاه مدت تأکید شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • شورا‌ها نماد تجلی خرد جمعی هستند
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند